Learning Schedule 2016-2017

Students should be on site by 8.30am

Session Duration Start End
  Monday, Thursday & Friday                    
Students to Lesson 1 5 mins 8.30am 8.35am
Period 1 60 mins 8.40am 9.40am
Tutor 15 mins 9.40am 9.55am
Break 20 mins 9.55am 10.15am
Period 2 60 mins 10.15am 11.15am
Period 3 60 mins 11.15am 12.15pm
Lunch 45 mins 12.15pm 1.00pm
Period 4 60 mins 1.00pm 2.00pm
Lesson 6 60 mins 2.00pm 3.00pm
P7 (& Extended learning opportunities)  60 mins 3.00pm 4.00pm

Session

Duration Start End
Tuesday & Wednesday      
Students to Lesson 1 5 mins 8.30am 8.35am
Period 1 60 mins 8.40am 9.40am
Break 20 mins 9.40am 10.00am
Period 2 60 mins 10.00am 11.00am
Period 3 60 mins 11.00am 12.00pm
Lunch 60 mins 12.00pm 1.00pm
Period 4 60 mins 1.00pm 2.00pm
Period 5 60 mins 2.00pm 3.00pm